EN
Hogyan indítsunk el egy beltéri játszótéri vállalkozást

Beltéri játszótér projekt egy olyan iparág, ahol magas a befektetés megtérülése, általánosságban elmondható, hogy a megtérülési idő körülbelül 6 hónap, az éves befektetés megtérülési rátája körülbelül 70% -200%, forró üzletté vált. Ha egyszer van ötleted, hogyan teheted egyszerűvé és egyszerűvé a befektetést? Ha új vagy, itt van néhány útmutatás.


1. Piacfelmérés  nem definiált

Vizsgálja meg a helyi fogyasztási helyzetet, a lakosságszámot és a gazdaságfejlesztési trendeket, hogy eldöntse, érdemes-e ott fedett játszóteret létesíteni.


2.Helymegerősítés  nem definiált

Először is figyelembe kell venni a fogyasztó korcsoportját, típusát játszótéri felszerelés, a létszám, stb., majd válassza ki a megfelelő helyszínt a költségvetés alapján. A kiváló földrajzi adottságokkal rendelkező fekvés jelentős hatással van a befektetésre, ezért előnyben részesítjük az 5 méternél magasabb, bevásárlóközponthoz, közösséghez és egyéb, hatalmas népzsúfoltsághoz közeli helyszínt.


3. Gyártó kiválasztása  nem definiált

A kiváló beszállító nemcsak személyre szabott tervezést készít, nemzetközi szabványnak megfelelő minősítésű termékeket biztosít, kijavítja a szállítást és a telepítést, hanem hasznos marketinges tapasztalatokat is megoszt a helyi promócióhoz.


4.Installation  nem definiált

A telepítésnek 3 lehetősége van: a beszállító vagy a helyi vállalkozó vagy saját maga telepítheti. Mindegyik opciónak megvan a maga előnye, a tényleges helyzetnek megfelelően kiválaszthatja a legmegfelelőbb telepítést. Nem számít, melyik lehetőséget választja, mi itt vagyunk, hogy segítsünk a projekt befejezéséig.


5. Napi működés  nem definiált

Nyitás után rendszeres képzéseken kell részt vennie a személyzet számára, a játszótéri felszerelések rutin karbantartására és promócióra is, például karácsonyi akcióra, játékversenyre stb., hogy minél több vásárlót vonzzon.


A RISEN professzionális és magabiztos, hogy nyereségessé tegye vállalkozását
Készen áll a beltéri játszótéri játszóközpont megnyitására
Forduljon hozzánk azonnal, ha további információra van szüksége


Kérlek távozz
nekünk a
üzenet

Forró kategóriák

Tel / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-mail védett]

Kedvencek:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kína

Termékek

Szolgáltatások

Kövess minket
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blog | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Termékek
E-Mail
Kapcsolat