EN
Beltéri játszótér beépítése

A telepítés nagyon fontos a beltéri játszóterek projektjénél, a telepítés során figyelembe kell vennünk a biztonságot, a megjelenést és az élettartamot. A telepítéshez két lehetőség van:

A. A telepítést tapasztalt tengerentúli telepítőcsapatunk végezze.

B. Telepítse saját kezűleg a kézikönyv alapján.


Az idő megtakarítása érdekében mindegyik fedett játszótéri berendezések a szállítás előtti szükséges előkészítéssel (furat fúrása a műanyag alkatrészeken, rögzítőelem a csőre, vágott oszlop stb.) van beszerelve. Emellett fényképes, videós és szakmai kézikönyvet is biztosítunk. A telepítés során felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, 24 órás online szolgáltatásunk mindig elérhető.

Szívesen segítünk beltéri játszótér telepítésében


Referencia videó


023


Hogyan telepítsük beltéri Játszótér felszerelés Magadtól ?

Minden oszlopra címkét helyeztünk el, mint például A1, A2...B1, B2... és az előszerelés során rögzítettük az összes rögzítőelemet.

nem definiált 1. Tisztítsa meg a helyszínt, és tegye le a padlószőnyeget.

nem definiált 2. Szerelje fel az alapot minden függőleges oszlophoz, majd szerelje fel a megfelelő függőleges oszlopot a talajszintre az oszlop helyének megfelelően. Ügyeljen arra, hogy minden címke ugyanabba az irányba nézzen.

nem definiált

Hozzászólás helye

Telepítési kézikönyv

nem definiált 3. Szerelje fel az összes vízszintes csövet a szerelési rajz szerint. Az azonos színű cső azonos hosszúságot jelent. Közben szerelje fel azokat az alkatrészeket, amelyek rögzítőelemekkel csatlakozzanak az oszlophoz, például V-híd, hálóhíd.

nem definiált 4. Szereljen be más tartozékokat, például fedélzetet, panelt, csúszdát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen tartozékokat padlóról emeletre telepítse.

nem definiált 5. Szerelje fel a biztonsági hálót és a habcsövet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felső biztonsági hálót a teljes játékszerkezet elkészülte után szerelik fel.

nem definiált 6. Készítsen fényképeket/videókat referenciaként, a RISEN értékesítés utáni csapata kétszer ellenőrzi a részleteket, hogy elkerülje a minősíthetetlen telepítést.

nem definiált

nem definiált

nem definiált


nem definiált

nem definiált


Több mint 800 telepítés világszerte

A RISEN professzionális és felelős az Önért Beltéri játékközpont.

További telepítési útmutatásért forduljon hozzánk. 

A projekt sikeres telepítéséig segítünk.


Lépjen kapcsolatba most  nem definiált


Kérlek távozz
nekünk a
üzenet

Forró kategóriák

Tel / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-mail védett]

Kedvencek:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kína

Termékek

Szolgáltatások

Kövess minket
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blog | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Termékek
E-Mail
Kapcsolat