EN
Bevezetés

A RISEN Amusement Equipment Co., Ltd. egy vállalatként tervez, gyárt és értékesít. A „China Educational Toy Industrial Base”---- Vencsouban található, ahol az ipari klaszter található kényelmes szállítással.
 
Fő termékek: szabadtéri játszótéri felszerelések, beltéri játszójátékok, pajkos kastély, fitnesz, hinta, libikóka, tavaszi lovas,gumi stb., amelyeket iskolába, óvodába, közösségbe, parkba, bevásárlóközpontba stb. használnak. ISO14001:2004, IOS9001, SG, CE, ASTM. Termékeinket Európában, Amerikában, a Közel-Keleten, Ausztriában, Délkelet-Ázsiában és a világ minden táján értékesítjük.
 
A RISEN 10 éves tapasztalattal rendelkezik játszótéri felszerelés, a tervezéstől a gyártásig szigorúan betartjuk a szabványt (EN1176. SII stb.). Az ügyfél területe és koncepciója szerint átfogó tervezési tervet nyújtunk, ellenőrizzük a minőséget, megszervezzük a gyors szállítást, adunk telepítési útmutatást és türelmes értékesítés utáni szolgáltatást. Egyablakos szolgáltatást nyújtani Önnek. Hogy időt takarítson meg.
 
FELTÁMADOTT mindig minőségi termékeket, szakmai javaslatokat és megoldásokat kínál, szolgálja a társadalmat, teremt egy jobb jövőt. Nőjünk fel együtt.

videó
Év

Termelési tapasztalat

+

Kiváló csapatméret

+

Az ügyfelek kiszolgáltak

+

Fő termék

Műhely
kultúra

Abból az ötletből született, hogy még több örömteli emléket hozzon a gyerekeknek, a Risen elindult. Több mint 50 éve értékesítünk játszótéri felszereléseket több mint 10 országban. A Risen számos vásárló elismerését is kivívta kiváló minőségű termékekkel és megbízható szolgáltatással.
 
A Risennél az innovatív design és a biztonságos játékkörnyezet kéz a kézben járnak. A piaci figyelem felkeltése és a hasonló dizájn elkerülése érdekében tervezőink a meglévő környezetre alapozva alkotják meg az egyedi dizájnt, amely több funkcióval is kombinálódik. Az a képességünk, hogy tökéletes játszóteret alakítsunk ki, biztosítsuk az összes biztonsági irányelv betartását, és lépésről lépésre végigvezetjük ügyfeleinket a kreatív folyamaton – mindezt úgy, hogy közben a projektet időben és költségvetésen belül tartjuk, ez a küldetésünk, és ez az alapja sikerünknek.
 
A gyerekek jelentik a jövőt, szeretjük, amit azért csinálunk, hogy örömet okozzunk a gyerekeknek azáltal, hogy olyan felszerelést készítünk, amely elősegíti a szociális, intellektuális és fizikai fejlődést. A játék iránti szenvedélyünk mindenben megmutatkozik, amit csinálunk. Eredeti szándékunk és elhatározásunk, hogy boldog és biztonságos környezetet teremtsünk a gyermekek számára. A Risen célja, hogy gyermekekkel és minden vásárlóval együtt nőjön fel.


Kérlek távozz
nekünk a
üzenet

Forró kategóriák

Tel / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-mail védett]

Kedvencek:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kína

Termékek

Szolgáltatások

Kövess minket
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blog | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Termékek
E-Mail
Kapcsolat