EN
Miért olyan népszerűek a szabadtéri szórakoztató berendezések?
Feladás dátuma: 2020-07-22 00:00:00 Látogatás: 75

Az elmúlt években a motor nélküli szórakoztató berendezések fokozatosan bekerültek az emberek látóterébe, és széles körben használják vidámparkokban, festői helyszíneken, kereskedelmi ingatlanokban és más területeken. Legyen új szélkakas a szabadtéri szórakozásban. Miért olyan népszerű a kültéri motor nélküli park? A hagyományos mechanikus szórakoztató berendezésekhez képest mi az egyedi varázsa? Melyek a gyakori motor nélküli szórakoztató berendezések? Vessünk egy pillantást rá.

f636afc379310a55484923c56fb21caf83261094

Mi az a motor nélküli szórakoztató berendezés
Egyszerűen szólva a motor nélküli szórakoztató berendezés olyan szórakoztató berendezést jelent, amely nem rendelkezik elektromos, hidraulikus vagy pneumatikus erővel, és mászó, sétáló, fúró, létrajárás, lengés és egyéb funkcionális részekből és szerkezetekből, rögzítőelemekből és összekötő alkatrészekből áll. létesítmény.
Az erő nélküli szórakoztató berendezések varázsa
Miért áram nélküli szórakozóhelyek olyan népszerű? Ez elsősorban a saját varázsától függ.

1. A gyermekek igényei alapján a vízelvezető hatás nyilvánvaló

Az elmúlt években nagyon nagy az igény a családi szülő-gyerek utazások iránt, és az erő nélküli gyerekjátékok éppen az a gyermekközpontú játék, amely a szülőket és a gyerekeket egymásra készteti. Támogatja a természethez való visszatérést és a gyermekek természetének felszabadítását, beleértve a szülő-gyermek interaktív szórakoztatást. Ezek a tényezők mind kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a családokat körbeutazzák és távolsági utazásokra vonzzák.

2. Széles körű alkalmazások

A piac fejlődésével és keresletével a motor nélküli szórakoztató berendezések fontos helyet foglaltak el az iparban. Jelenleg a hazai, motor nélküli szórakoztató berendezéseket széles körben használják a következő négy ágazatban: az egyik a leghagyományosabb oktatási szektor; a másik az ingatlanfejlesztő közösségek és kereskedelmi központok; a harmadik pedig az önkormányzati közigazgatás (beleértve az önkormányzati parkokat, szabadidőtereket és a folyóparti díszletek szabadidős övezeteit). Stb.); A negyedik a kulturális utazási ágazat.

3. Magas költségű teljesítmény

A több tíz- vagy százmilliós nagyságrendű mechanikus erőberendezéshez képest széles körű alkalmazási területe miatt a beruházás viszonylag kicsi, és a helyszín nem korlátozza. A felszerelés testreszabható a terepviszonyoknak megfelelően. A projekt léptéke lehet nagy vagy kicsi, a beruházás összege pedig rugalmas és szabályozható. A motor nélküli szórakoztató berendezések az első választás a költséghatékony tervezéshez.

8435e5dde71190ef28825ff61becc210fcfa6098

4. Magas fokú környezeti integráció

Az áramellátás nélküli létesítmények rugalmasan kombinálhatók, hogy alkalmazkodjanak a különböző léptékű, különböző környezetű és típusú projektekhez, és nagymértékben integrálhatók a helyi kulturális környezetbe és a természeti tájba, elősegítve a termékfejlesztést és az üzleti növekedést.

5. Magas biztonság és alacsony karbantartási költség

Mivel nincs ereje, biztonságban és karbantarthatóságban jobb, mint a többi szórakoztató berendezés. A motor nélküli szórakozási szektorban minden játéklétesítmény használhat védőföldet (például homokot, injekciós gumit, gumiszőnyegeket stb.), hogy csökkentse a létesítményből való leesésből eredő sérülések valószínűségét. Ahhoz képest, hogy a játékosoknak aktívan részt kell venniük ebben, a szórakoztató projekt kevésbé izgalmas, és magasabb a biztonsági tényezője. Ezenkívül a nem működő szórakoztató berendezések karbantartási költsége alacsony. Általánosságban elmondható, hogy a motor nélküli vidámparkokra alapvetően öt év garanciát vállalnak, és nem igényelnek éves nemzeti ellenőrzést. Emiatt a későbbi fenntartási és üzemeltetési költségek alacsonyak, ami a befektetések üzemeltetői számára gondtalan és munkakímélő.

a8773912b31bb0519524e10fe18d85b24bede097

Minden áramtalan szórakozóhelyet úgy alakítottak ki, hogy kihívást jelentsen a gyermekek saját testükkel kapcsolatos ismereteinek és kreativitásának, és javítsa tanulási képességüket, növelje a játék örömét, szórakozzon és boldoguljon aerob állóképességi gyakorlatok végzése közben, ami elősegíti a gyermekek bátor, kemény és kemény edzését. szívós személyiség, gyakorlati sebesség, erő, egyensúly, koordináció és egyéb tulajdonságok elérik a test erősítésének, az agy erősítésének és az intelligencia javításának célját.


Kérlek távozz
nekünk a
üzenet

Forró kategóriák

Tel / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-mail védett]

Kedvencek:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kína

Termékek

Szolgáltatások

Kövess minket
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blog | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Termékek
E-Mail
Kapcsolat