EN
Melyek a legnépszerűbb kis szórakoztató berendezések?
Feladás dátuma: 2020-05-14 00:00:00 Látogatás: 40

Sokféle szórakoztató berendezés létezik a piacon. Ha be akarsz fektetni egy kis vidámparkba, mit? kis szórakoztató berendezések érdemes megvenni? Melyek jelenleg a legnépszerűbb kis szórakoztató berendezések? Ezután röviden bemutatom a legnépszerűbb kis szórakoztató létesítményeket.

Megérdemli a legnépszerűbb kis szórakoztató eszközöket-gyerek-szemtelen várat. A pajkos kastélyt a gyerekek sajátosságai szerint alakították ki. A tudományos háromdimenziós kombináció révén a gyermeki tevékenységközpontok új generációja jön létre, amely integrálja a szórakozást, a sportot, a rejtvényeket és a fitneszt, izgalmas, biztonságos és biztonságos szórakozási környezetbe helyezve a gyerekeket. Játék közben a gyerekek önálló személyiséget fejleszthetnek, tornázhatják testüket, és felpezsdítik az agyukat. Jellemzői a véletlenszerűség, nincs motiváció, interakció és biztonság. Mivel nem korlátozza a helyszín mérete, biztonságos és jól kezelhető, és egyszeri befektetés az élethosszig tartó előnyökért. A befektetők kedvelik. A pajkos kastély projekt egy személyre szabott termék. Egy huncut kastély sok apró projektet tartalmazhat, például csúszdákat, óceánlabda-medencéket, hintákat, körhintakat stb., amelyeket a saját helyszíni adottságainak megfelelően kombinálhat és kiválaszthat.

dce239e4d5324ab88497dbe134c0cd05

A fedett trambulin terem egy átfogó fedett játszótér trambulinnal, mint fő testtel, és különféle szórakoztató projektek kombinációjával. Magába szívja a hagyományos huncut kastély projekt és a trambulin projekt előnyeit, és tökéletesen ötvözi egy átfogó, új szórakoztató projektté. Korosztálytól függetlenül többféleképpen lehet játszani a nemzeti szórakozás és fitnesz divatos tárgyát, amelyet 3-55 éves korig lehet játszani. Ha először fektet be trambulinos edzőterembe, vagy ha költségvetése korlátozott, egy kis trambulinos edzőterembe való befektetés is jó választás. Felszerelhető a legnépszerűbb slam dunkokkal, ragadós zenével, professzionális ugrással, szivacsmedencével és a legújabb interaktív projektekkel.

Az EPP építőkocka park elsősorban a gyerekek gondolkodási képességét és kreativitását fejleszti. Az EPP építőkockákkal való játék során a gyerekek teljes játékot adhatnak fantáziájuknak, és tetszés szerint alkothatnak. Az építőkockákkal való építés során a gyerekek színmegkülönböztető képességét és fizikai koordinációs képességét is fejlesztheti.

47bbdbc463c44a7b982c47a13b56bdb7

Romantikus, meleg és megrázó, amikor több ezer óceángolyó kerül eléd? Legyen szó párról, szülőről-gyermekről, családról vagy barátokról, a Million Ball Pool mindenki játékigényét kielégíti! A Million Ball Pool rugalmasan illeszthető a benne lévő játékelemekhez a pálya méretének megfelelően.


Kérlek távozz
nekünk a
üzenet

Forró kategóriák

Tel / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[e-mail védett]

Kedvencek:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kína

Termékek

Szolgáltatások

Kövess minket
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blog | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
Kezdőlap
Termékek
E-Mail
Kapcsolat